Bij Ju en Ju vind je authentieke vintage mid-century meubels.

Ju en Ju is een design meubelzaak gespecialiseerd in mid-century vintage design, welke wij voornamelijk importeren uit Groot Brittannië en Scandinavië. Daarnaast zijn wij officieel dealer van Gispen / Dutch originals.

Met betrekking tot gebruikt meubilair zijn wij geïnteresseerd in mid-century design; items afkomstig uit de periode tussen 1950 en 1970, voornamelijk uit Scandinavië en Groot-Brittanië. De meubels karakteriseren zich door veel gebruik van hout, organische vormen, klassieke ontwerp elementen en enigszins een warme, luxe uitstraling. De meubels zijn gedefinieerd in een specifieke periode, maar zijn tijdloos en kunnen vaak gecombineerd worden met andere moderne items binnen één inrichting. In onze showroom zijn veel items van G-plan, Nathan, en McIntosh aanwezig. De meubels zijn afkomstig uit het hogere segment, we reizen af naar het land van herkomst en kiezen alleen de beste meubels die we vervolgens direct importeren naar Nederland.

Naast deze items zijn er altijd meubelen en voorwerpen aanwezig van merken uit andere gebieden en periodes. Mooie stoelen uit Zweden, bijzettafels van G-Plan of een bijzondere tafel van de Nederlandse ontwerper Martin Visser. Bezoek onze showroom om de nieuwste meubels te bekijken.

over ons new Tekengebied 1 Tekengebied 1