Inkoop van tweedehands design & vintage meubels

Ju en Ju heeft meer dan 18 jaar ervaring in de inkoop van tweedehands meubels, vintage en design van hoge kwaliteit. 

Heeft u nieuwe meubels gekocht, waardoor u uw oude meubels niet meer nodig heeft? Wij zijn sinds jaar en dag een betrouwbare partner op het gebied van inkoop van 2e hands moderne en design meubels. Ook als u een bedrijf heeft, waar uw kwaliteitsmeubels overbodig zijn geworden, kopen wij deze graag in voor een realistische prijs. Dat de meubels van goede kwaliteit zijn is erg belangrijk voor ons. We willen zowel onze kopers als verkopers de beste service bieden.

IMG 1679
IMG 3819

Voorwaarden van de inkoop van uw tweedehands design meubels

  • U ontvangt een realistisch en schappelijk bod van ons op uw meubilair.
  • Wij komen de meubels ophalen op een moment naar uw keuze.
  • Directe betaling.

Bent u geïnteresseerd geraakt in de inkoop / verkoop van uw 2e hands meubels? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 071 51 24 830.

Mocht u liever een mail sturen en eventueel meteen foto’s bijvoegen van uw moderne of vintage meubels, dan kunt u ons mailen op info@juenju.nl.
Wij ontvangen graag duidelijke foto’s van het meubilair vanuit verschillende hoeken. Hoe meer detail, hoe beter. Als er schade is aan het meubilair, dan zouden we hier ook graag goede foto’s van ontvangen. Zo kunnen we u een zo realistisch mogelijke prijs geven.

Mocht u vragen hebben over de inkoop van uw tweedehands moderne of design meubels, dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!