Bekijk andere gispen fauteuils

Gispen fauteuil AA

Informeer naar de mogelijke korting voor Gispen AA.

2.950

Wij kunnen dit product leveren in veel kleuren. Deze kleuren kunt u vinden via de volgende links: Manchester kleuren of Cordova kleuren

Op all onze Gispen producten geld een speciaal en persoonlijk kortingstarief. Neem direct contact op om jouw persoonlijke korting te ontvangen!

Onze Gispen producten zijn in veel materialen en stoffen te verkrijgen, elk product wordt op maat gemaakt. Bel naar 071 512 48 30.

100% authentiek gerestaureerd

Gratis levering NL vanaf €1.000

Levering binnen 10 werkdagen

Bekijk andere gispen fauteuils

Ga naar specificaties van dit product

Informatie

Gispen fauteuil AA

W.H. Gispen, 1937

W.H. Gispen ontwierp en vervaardigde tegen het einde van de dertiger jaren eveneens diverse meubelen in opdracht. Deze werden echter niet met een nummer maar met een lettercombinatie aangeduid, variërend van AA tot AO. Binnen deze serie, die overigens voornamelijk uit tafels en kasten bestond, neemt de AA fauteuil een aparte plaats in. Het ontwerp van dit zitmeubel werd gebaseerd op het frame van de succesvolle Gispen 412. Het verschil zat met name in de hogere rugleuning met een ronding aan de bovenzijde. Hoewel de Gispen AA fauteuil nooit deel uit heeft gemaakt van de standaard collectie, werd dit type korte tijd onder de aanduiding gispen 416 in de prijslijsten vermeld. De AA fauteuil heeft een verende achterpootloze fauteuil met een handgebogen, verchroomd buisframe uit twee delen. Voorzien van hoge rug met vaste bekleding en bakelieten armleggers. Het interieur van de rugzijde bestaat koudschuim en het interieur van de zitting is van duurzame Pantera. De armleggers van deze fauteuil zijn standaard zwart bakeliet, maar u heeft ook de keuze tussen blank of zwart gelakt beuken armleggers. De bies op deze fauteuil is standaard in de kleur waarin de fauteuil gestoffeerd wordt.

De vermelde prijs is in Manchester ribstof de foto’s zijn slechts voorbeelden.

Frame: hoogglans chroom

Interieur: Rug: Koudschuim. Zit: Pantera

Andere kleur bies +€ 55,00

Armleggers:
Standaard zwart bakkeliet
Beuken hout blank gelakt + €. 55,–
Beuken hout zwart gelakt + €. 55,–

Optioneel:
Vloerglijders
Set van vier stuks + € 30,00

Specificaties

Conditie

Nieuw

Merk

Gispen

Serie

n.b.

Oorsprong

Nederland

Afmetingen

D x B x H (cm)

Materiaal

Diversen

Artikelnummer

G-F-AA

Alle dressoirs zijn authentiek gerestaureerd

Lees hier hoe we dat doen

Levering en service

Meer informatie

Bekijk ook eens deze selectie van meubels