Inkoop van tweedehands design & vintage meubels

Zoekt u een bedrijf voor de inkoop van uw design of vintage meubels? Wij kopen het graag van u!

JU+JU heeft meer dan 18 jaar ervaring in de inkoop en verkoop van vintage en design meubels van hoge kwaliteit. De meubels die u bij ons vindt zijn ‘mid-century design’ meubelen, die we importeren uit Groot Brittannië en Scandinavië. Wij zijn een officiële dealer van het Gispen / Dutch Originals, waarvan we met trots het hele assortiment verkopen. Vanwege onze goede prijzen en persoonlijke service groeien we nog steeds erg hard, waardoor we verhuisd zijn naar een grotere showroom in Zoeterwoude. Dit stelt ons in staat om ons assortiment uit te breiden met meer eerste- en tweedehands moderne en vintage kwaliteitsmeubels.

Geef uw meubels een tweede kans!

Heeft u nieuwe meubels gekocht, waardoor u uw oude meubels niet meer nodig heeft? Wij zijn sinds jaar en dag een betrouwbare partner op het gebied van inkoop van 2e hands moderne en design meubels. Ook als u een bedrijf heeft, waar uw kwaliteitsmeubels overbodig zijn geworden, kopen wij deze graag in voor een realistische prijs. Dat de meubels van goede kwaliteit zijn is erg belangrijk voor ons. We willen zowel onze kopers als verkopers de beste service bieden. Hierdoor zijn we niet geïnteresseerd in standaard kantoormeubilair, Ikea, Brocant, Barok, Eiken, tuinmeubelen, etc.

Inkoop vintage design stoelen

Voorwaarden van de inkoop van uw tweedehands design meubels

  • U ontvangt een realistisch en schappelijk bod van ons op uw meubilair.
  • Wij komen de meubels ophalen op een moment naar uw keuze.
  • Directe betaling.

Bent u geïnteresseerd geraakt in de inkoop / verkoop van uw 2e hands meubels? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0715 124 830.

Mocht u liever een mail sturen en eventueel meteen foto’s bijvoegen van uw moderne of vintage meubels, dan kunt u ons mailen op info@juenju.nl.
Wij ontvangen graag duidelijke foto’s van het meubilair vanuit verschillende hoeken. Hoe meer detail, hoe beter. Als er schade is aan het meubilair, dan zouden we hier ook graag goede foto’s van ontvangen. Zo kunnen we u een zo realistisch mogelijke prijs geven.

Mocht u vragen hebben over de inkoop van uw tweedehands moderne of design meubels, dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Inkoop vintage design meubels
Inkoop vintage design meubels
Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.

Coronavirus voorzorgsmaatregelen JU+JU 2020.

- We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM, zowel in onze showroom als tijdens de bezorging van items aan huis.
- Wij beperken bezoeken buiten de deur (fysiek contact) voorlopig tot het noodzakelijke en houden altijd 1,5 meter afstand.
- Afspraken bij voorkeur 1 op 1.
- Wanneer u ziekteverschijnselen vertoont en u heeft een bezorg afspraak met ons, verzoeken wij u ons dit vooraf te vermelden. Wij houden hier dan rekening mee of we maken een nieuwe afspraak met u.
- Wij verzoeken u betalingen zoveel mogelijk met pin of per bank te voldoen.
- Indien gewenst, kunt u een persoonlijke afspraak maken met ons om de showroom te bezoeken buiten de normale openingstijden.

Door middel van de getroffen maatregelen trachten wij uw en onze veiligheid te garanderen.

Bedankt voor uw begrip.