About JU+JU – Gispen & Vintage Design


juenju vintage design

JU+JU showroom + webshop

JU+JU heeft ruim 15 jaar ervaring in het verzamelen en verkopen van vintage design meubelen. Naast de vintage meubelen is JU+JU officieel dealer van Gispen / Dutch originals. De winkel is gevestigd in een voormalig smederij in de binnenstad van Leiden, waar u op vrijdag en zaterdag altijd welkom bent om vintage items of Gispen showmodellen te bekijken. Geen tijd op deze dagen, dan kunt u altijd een afspraak met ons maken.

Het vintage assortiment verandert elke dag, dus elke dag een verassing en dus een kans voor een bijzondere aankoop! Heeft u een item te koop of heeft u een vraag, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Gispen / Dutch Originals

JU+JU is al ruim 6 jaar officieel dealer van Gispen / Dutch Originals. Alle modellen / stoffering van Dutch Originals zijn leverbaar, waarvan vele modellen in onze winkel te bezichtigen zijn. Het gehele Dutch Originals assortiment is zowel te koop in onze winkel als via de webshop.

De genoemde prijzen zijn vaak ‘vanaf prijzen’; de uiteindelijke prijs is afhankelijk van de stoffering, de te gebruiken hoeveelheid stof en de afwerking. Ook is het mogelijk dat op bepaalde producten (tijdelijk) korting wordt gegeven.

Bel ons op 071-512 48 30 voor de meest voordelige prijs voor uw gewenste product.
De levertijd is afhankelijk van het product; meestal tussen de 2 en 6 weken.

Vintage

Dagelijks zijn wij op zoek naar bijzondere, gebruikte design meubelen, zowel in Nederland als in het buitenland. Onze meubelen zijn vaak afkomstig van markten en veilingen in België, Frankrijk, Groot Brittannië en Italië. Wij zijn voornamelijk geïnteresseerd in originele en in goede staat verkerende design meubelen / objecten van Europese producenten als Vitra, J.L. Möller, Pastoe, Spectrum, Fritz Hansen, Anvia, etc.

Vintage producten worden, indien nodig, vooraf gerestaureerd en schoon gemaakt. Eventuele gebreken worden altijd vooraf gecommuniceerd. Naast de objecten van bekende ontwerpers vullen wij ons assortiment aan met het zogenaamde ‘noname design’; hedendaagse gebruiksvoorwerpen of industriële objecten waarvan de ontwerper of producent niet bekend zijn, maar die wel een zekere kwaliteit in de vormgeving vertonen en weinig voorkomend zijn. Nieuwe vintage items worden dagelijks op onze website toegevoegd.

Zoekopdrachten

Indien u op zoek bent naar een specifiek meubel of object, kunt u ons een zoekopdracht geven. Wij letten dan extra op of wij het bepaalde item tegen komen op markten en veilingen. Ook nieuwe producten kunnen wij vaak voor u inkopen bij de importeur of fabrikant.

Inkoop

U heeft items te koop? Bel ons op 071-512 48 30 voor het maken van een afspraak. U kunt ons ook mailen op info@juenju.nl. Stuur eventueel een foto van het item mee.

Projectinrichting

JU+JU verkoopt Gispen – en vintage items aan consumenten, maar daarnaast ook aan bedrijven. Zo hebben wij al verschillende kantoren mogen inrichten met prachtige Gispen meubelen. Ook hebben wij reeds diverse horeca bedrijven voorzien van vintage meubelen.

Garantie

JU+JU hanteert de bepalingen inzake de Nederlandse ‘internetverkoop wetgeving’.
JU+JU hanteert de garantiebepalingen van GISPEN international bv. / Dutchoriginals.

Bezorging / verzending

Producten worden gratis verzonden / afgeleverd binnen Nederland.

Kosten bezorging / verzending naar buitenland in overleg.

Betalingswijzen

JU+JU hanteert de volgende betalingswijzen:

  • Contant
  • Pinnen (winkel)
  • Ideal (website)
  • PayPal (website)
  • Mobiel pinnen (bezorging).
    Indien wij de bestelling bij u thuis afleveren, kunt u betalen d.m.v. mobiel pinnen.

Genoemde prijzen van Gispen items zijn inclusief btw. Verkoop vintage artikelen valt onder de margeregeling.

Updaten…
  • Geen producten in je winkelmand.