who we are – what we do

JU+JU SHOWROOM + WEBSHOP

JU+JU heeft ruim 17 jaar ervaring in het verzamelen en verkopen van vintage design meubelen. Wij zijn  gespecialiseerd in ‘mid-century design’ uit Groot Brittannië en Scandinavie.

Ook zijn wij officieel dealer van Gispen / Dutch originals. Wij leveren alle items / modelllen van Gispen tegen scherpe prijs.

U kunt alle artikelen bestellen via onze webshop. Vrijwel alle betalingsmethode worden geaccepteerd. Wij leveren / bezorgen door heel Nederland. Ook betaling bij levering, o.a. mobiele pin, is mogelijk.

De showroom is gevestigd in Zoeterwoude Rijndijk, waar u op vrijdag en zaterdag tussen 11.00.u. en 17.00.u., altijd welkom bent om items te bekijken. U kunt ook een afspraak maken voor een ander moment. U kunt ons bellen op nummer 071 512 48 30.

Er is altijd voldoende parkeergelegenheid bij de showroom.

.

MID-CENTURY VINTAGE DESIGN

Wij zijn  gespecialiseerd in ‘mid-century design’, welke wij voornamelijk importeren uit Groot Brittannië en Scandinavië. Elke maand komen dressoirs, tafels en kasten van merken als Mc.Intosh, Nathan en G-Plan binnen in onze showroom. Alle items zijn geselecteerd op kwaliteit en schoonheid en zijn gerestaureerd wanneer nodig. JU+JU heeft het grootste aanbod dressoirs / sideboards uit deze regio’s in Nederland.

Naast deze artikelen komen er dagelijks bijzondere vintage items binnen. Deze items, zoals stoelen, banken, lampen, vazen, etc., zijn van andere merken en afkomstig uit andere gebieden en periodes. Het is altijd een verassing wat wij tegen komen of aangeboden krijgen, zo ook een bezoek aan onze showroom. Wekelijks verandert ons assortiment.

U kunt maandelijks op de hoogte worden gehouden van nieuw binnengekomen meubels en voorwerpen door u in te schrijven op voor onze nieuwsbrief.

Zie het venster op deze pagina.

GISPEN / DUTCH ORIGINALS

Wij zijn ruim 8 jaar officieel dealer van het merk Gispen / Dutch Originals. Alle modellen en stofferingen zijn door ons leverbaar tegen scherpe prijs. Een selectie van van de meubels in te bekijken in onze showroom, waar ook samples van alle beschikbare stoffen aanwezig zijn. Het gehele Dutch Originals assortiment is zowel te koop in onze winkel als via de webshop en wordt gratis aan huis in Nederland afgeleverd.

De genoemde prijzen zijn vaak ‘vanaf prijzen’; de uiteindelijke prijs is afhankelijk van de stoffering, de te gebruiken hoeveelheid stof en de afwerking. Ook is het mogelijk dat op bepaalde producten (tijdelijk) korting wordt gegeven. Op alle Gispen producten zijn de garantiebepalingen van Gispen bv. van kracht.

De levertijd is afhankelijk van het product; meestal tussen de 2 en 6 weken.

Bel ons op 071-512 48 30 voor de meest voordelige prijs voor uw gewenste product.

.

INKOOP

Al ruim 16 jaar zijn wij gespecialiseerd in in- en verkoop van de betere design meubelen, zowel voor de consumenten – als voor de zakelijke markt.

Indien u meubelen wilt aanbieden, neem dan contact met ons op.

U ontvangt een realistisch bod van ons op uw producten. Wij betalen direct en zorgen voor het transport op een door u bepaald moment.

U kunt telefonisch contact met ons opnemen via nummer 071 512 48 30.  Alvast bedankt.

CORONA MAATREGELEN / VEILIGHEID

Wij hebben maatregelen genomen om onze en uw veiligheid te garanderen m.b.t. het Corona virus bij levering van artikelen. Lees hier meer.

PROJECTINRICHTING

JU+JU verkoopt Gispen – en vintage items aan consumenten, maar daarnaast ook aan bedrijven. Zo hebben wij al verschillende kantoren mogen inrichten met prachtige Gispen meubelen en klassieke dressoirs uit de VK en Scandinavië. Ook hebben wij diverse horeca bedrijven voorzien van vintage design meubelen. Het inrichting van uw bedrijf met onze meubelen zorgt voor een autenthieke en/of klassieke uitstraling.

ZOEKOPDRACHTEN

Indien u op zoek bent naar een specifiek meubel of object, kunt u ons een zoekopdracht geven. Wij letten dan extra op of wij het gewenste item tegen komen op markten en veilingen. Ook nieuwe producten kunnen wij vaak voor u inkopen bij de importeur of fabrikant.

GARANTIE

Een aangekocht vintage item, waar u toch niet helemaal tevreden over bent, kan binnen 14 dagen geruild worden. Het item moet dan natuurlijk in de oorspronkelijk geleverde staat zijn. Ook is het mogelijk om een tegoedbon te ontvangen, welke 1 jaar geldig is.

JU+JU hanteert de bepalingen inzake de Nederlandse ‘internetverkoop wetgeving’.

JU+JU hanteert de garantiebepalingen van GISPEN international bv. / Dutchoriginals.

BEZORGING / VERZENDING

Bestellingen vanaf 1000 euro worden gratis bezorgd in Nederland de bezorging van de overige items is in overleg.

Kosten bezorging / verzending naar buitenland in overleg.

BETALINGSWIJZEN

JU+JU hanteert de volgende betalingswijzen:

Betaling in de winkel / showroom:
– Contant
– Pinnen.

Betaling op de website:
– Ideal
– PayPal
– VisaCard
– MasterCard.

Betaling bij bezorging aan huis:
– Mobiel pinnen.

Genoemde prijzen van Gispen items zijn incl. 21% BTW.

De vintage meubels uit de UK zijn inclusief 21% BTW.
De overige vintage items vallen onder de Marge-regeling.

NIEUWSBRIEF

Wilt u direct op de hoogte worden gebracht over nieuwe binnengekomen meubelen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Na versturen van uw e-mail adres, ontvangt u van ons een e-mail te bevestiging.

INSTAGRAM

Volg ons op Instagram: @JU_en_JU

FACEBOOK

Volg ons op Facebook: @JUenJU

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.

Coronavirus voorzorgsmaatregelen JU+JU 2020.

- We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM, zowel in onze showroom als tijdens de bezorging van items aan huis.
- Wij beperken bezoeken buiten de deur (fysiek contact) voorlopig tot het noodzakelijke en houden altijd 1,5 meter afstand.
- Afspraken bij voorkeur 1 op 1.
- Wanneer u ziekteverschijnselen vertoont en u heeft een bezorg afspraak met ons, verzoeken wij u ons dit vooraf te vermelden. Wij houden hier dan rekening mee of we maken een nieuwe afspraak met u.
- Wij verzoeken u betalingen zoveel mogelijk met pin of per bank te voldoen.
- Indien gewenst, kunt u een persoonlijke afspraak maken met ons om de showroom te bezoeken buiten de normale openingstijden.

Door middel van de getroffen maatregelen trachten wij uw en onze veiligheid te garanderen.

Bedankt voor uw begrip.